Skip to main content

Nyheter

ALS-registret på Neurotalk i Barcelona i maj

Caroline Ingre kommer tala om ALS-registret på Neurotalk i Barcelona i maj

>> klicka här för att se abstract

2016-11-09

Halv neuromiljon till Ingres als-forskning med Hensmålas stöd

Under Neuroförbundets kongress 2017 närvarade ett arrangörsteam från Hensmåla triathlon som fick äran att dela ut 500.000 kronor från Neuroförbundets fond (NHR-fonden) till den als-forskning som neurologen Caroline Ingre på KI ansvarar för.Läs mer >>

2017-09-14

Den 21 september i Malou efter tio i TV4 handlar det om ALS

Måndagen den 21 september kl 10.00 sänds i TV4 Malou efter tio och denna gång handlar det om ALS.

2015-09-18

Nu kan man regisrtera i registret för motorneuronsjukdomar

Från den 1 februari 2015 kan man nu även registrera i registret för motorneuronsjukdomar. Representanter från Umeå, Uppsala, Göteborg, Stockholm, Linköping, Skåne/Lund och Örebro har gemensamt arbetat fram denna version. Under våren kommer registret att utvärderas och vid behov förbättras. Är du intresserad av att registrera dina patienter kontakta Lillemor Egertz för inloggningsuppgifter, info@neuroreg.se.

2015-02-04